Med omsorg om varje liten detalj

Äldre hus är fulla av skönhet och känsla, en charm som ofta fått stryka på foten under renoveringar präglade av nya tiders trender och material. Vi hjälper dig att hitta det gamla husets bortrenoverade själ eller skapa traditionell atmosfär i det nybyggda huset. 

Kulturfönster förmedlar känslor av gammalt och nytt, av tradition och nytänkande, av tidlös skönhet. Vår filosofi är att fönster ska spegla husets historia och hålla för dig och framtida generationer. Därför tillverkar vi dem med tradition, kvalitet och omtanke.

Våra duktiga hantverkare är yrkesskickliga och stolta över sina fönster. Eftersom vi tillverkar våra fönster från grunden är det inga problem för oss att måttanpassa efter dina behov och önskningar. Som tillval på våra fönster sätter vi äkta träspröjs som monteras på ytterbågen med kittfals. Det öppnar upp för ett nästan bortglömt designmässigt uttrycksmedel; att använda färgade glas som dekorelement. Vi vänder oss till dig som vill göra medvetna val. Som värdesätter kvalitet, miljötänkande och inflytande över hela tillverkningsprocessen. Det gäller oavsett om du bygger nytt eller renoverar. 

Tillsammans med dig skapar vi ett nybyggt hus med gammal charm eller återskapar ditt gamla hus till sin ursprungliga stil.

Hantverket

Traditionell tillverkning med hjälp av moderna maskiner

Våra duktiga hantverkare är yrkesskickliga och stoltaöver sina fönster. Eftersom vi tillverkar våra fönster från grunden är det inga problem för oss att måttanpassa efter dina behov och önskningar. 

Som tillval på våra fönster sätter vi äkta träspröjs som monteras på ytterbågen med kittfals. Det öppnar upp för ett nästan bortglömt designmässigt uttrycksmedel; att använda färgade glas som dekorelement.

Läs mer: